Spread the magic

Redskabsdug til idræt i skolen

Nyt materiale til skolens idrætsundervisning.

Der har længe manglet en dug til indholdsområdet redskabsaktiviteter. I kender sikkert allerede til andre duge, som er lavet til anvendelse i bl.a.  boldbasis og boldspil, dans og udtryk, kropsbasis og sundhed. Men der har manglet en dug til indholdsområdet redskabsaktiviteter. Med dugen præsenterer jeg nogle af de figurer og begreber, som mange måske allerede kender fra bogen Redskabsgymnastik. Selve dugen bliver lavet i PVC-materiale, som I kender fra andre duge. Sammen med dugen har jeg udarbejdet noget supplerende og uddybende materiale, som kan anvendes som elevtekster, figurer til grupperefleksioner mv. 

Dugene kan bestilles ved at sende en mail til hejo@via.dk. Det øvrige materiale kan I finde her (Redskabsdug) eller under dette skriv og er til fri afbenyttelse. Man kan naturligvis også benytte materialet uden at købe dugen. Jeg håber, at I finder materialet brugbart i undervisningen.

Henrik Taarsted Jørgensen